Cine suntem noi?

O companie relativ tanara, unde am reunit experienta acumulata in peste 15 ani de activitate. Lucram cu cei mai buni specialisti in domeniu, avem furnizori consacrati de materiale, o capacitate mare de productie si respectam cu strictete termenele de executie.

Pentru noi, nimc nu este imposibil!

Executam lucrari de complexitate medie, mare, unicate si comenzi speciale pe care majoritatea firmelor de profil nu le pot onora. Aveti nevoie de termopane in varful muntelui? Forme atipice sau culori speciale? Comenzi unicat? Usi de garaj la malul marii? Avem solutii!

Cum lucram?

Analizam impreuna cerintele si bugetul proiectului dvs, oferim solutii tehnice competente si fiabile, apoi oferim solutia corecta la ce mai bun pret din piata. Deoarece suntem constienti ca atat timpul cat si finantele sunt in egala masura la fel de importante pentru dumneavoastra, procedura noastra de lucru este creata pentru a va oferi cea mai placuta experienta de cumparaturi. Ne deplasam la dvs, masuram, stabilim impreuna toate detaliile (culori, deschideri, actionari), prezentam oferta si preluam comanda.

Livrare si montaj

Majoritatea produselor noastre se livreaza gratuit in toata tara, oferind totodata si suport tehnic pentru montajul in regie proprie.

De ce Bestroll Expert?

Datorita eforturilor sustinute, calitatii superioare, preturilor competitive si termenelor respectate, am fost alesi de clienti exigenti din toate domeniile de activitate:
companii multinationale, lanturi de magazine, hoteluri, producatori de medicamente, cluburi, entitati religioase, proiecte private si antreprenori din UE.

4

TARI


250

USI GARAJ


3500

FERESTRE


10000

MP JALUZELE


101% CLIENTI MULTUMITI!