Tamplarie PVC Salamander

Salamander – Profile germane de calitate

Toata gama de profile Salamander este disponibila in urmatoarele culori standard: alb, stejar auriu, nuc, mahon, gri antracit, mooreiche si se poate vopsi sau folia in orice nuanta disponibila in cataloagele RAL sau RENOLIT.

Salamander bluEvolution 73

bluEvolution 73 contribuie la o buna izolare termica şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din PVC. Suprafeţele beneficiaza de un design compact, astfel realizand o intretinere usoara si o durată de viaţă excepţională.

 • Structra profil cu 5 camere de izolare
 • Adâncime montaj: 73 mm
 • Coeficient termic pana la Uw = 0,80 W/(m²K)
 • Se poate folosi geam termopan de 24 mm sau tripan de 40 mm

Raportul ideal prêt/calitate pozitioneaza seria Salamander bluEvolution 73 in topul vanzarilor noastre, fiind apreciat de clientii care doresc un produs de calitate la un prêt accesibil.


Salamander bluEvolution 82

Noua generatie a sistemului Salamander bluEvolution 82 are o structura inovativa cu 6 camere, adâncime de 82 mm si este conceputa utilizand o tehnologie de ultima generatie privind etansarea cu garnituri mediane. Prin utilizarea celor 3 garnituri se realizeaza o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica.

 • Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana îmbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura împotriva vîntului si ploii
 • Structura profil cu 6 camere de aer
 • Adâncime de montaj : 82 mm
 • Coeficient termic pana la Uw = 0,77 W/(m²K) in vitrare cu geam tripan de 52 m

Salamander bluEvolution 92

Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany.

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua. Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre.

 • Adamcimea de constructie (92 cm)
 • Numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele 3 garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive.

Datorita conceptiei inteligente se poate folosi geam tripan de pana la 60 mm.


Salamander Streamline

Sistemul SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte.

Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.

Profilul cu sapte camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1.

Linia Streamline cu cinci camere, latime de 76 mm, clasa A a grosimii peretilor, va asigura o solutie tehnica excelenta la un pret corect.

Date tehnice:

 • 76 mm adancime constructiva
 • 5 sau 7 camere de izolare
 • 2 garnituri
 • izolare termica (fereastra cu sticla si armatura) Uf =0,86-1,3 W/m2K,