INFORMAȚII
 

Plasele insecte pe balamale au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis.

Construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri.

Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant .

INTRETINERE

Deosebit de usoara
– lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare
– ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda

» Plase insecte

Cu sistemul de protectie contra insectelor, vizitatorii nepoftiti raman afara iar dumneavoastra puteti avea o noapte linistita.

Avantajele sistemului de protectie contra insectelor:

      » au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla
      » transparenta ridicata
      » montare si demontare simpla
      » nu implica modificari ale ramei ferestrei
      » rezistenta la actiunea factorilor climaterici
      » stabilitate datorita ramei din aluminiu
      » protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei si profilului de culisare a panzei(profil aluminiu cu perii)
      » intretinere simpla
      » permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior
      » nu se cunoaste depunerea prafului, datorita culorii gri a plasei
      » ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la îmbatrânire;

Materialul din care se confectioneaza plasele anti- insecte este fibra de sticla (material – ignifug), iar structura este din aluminiu eloxat, atat in cazul celor pe rama cu balamale cat si in cazul celor tip rulou (la acestea si caseta este din aluminiu eloxat).

Plasele de insecte pe care vi le propunem asigura protectie impotriva oricaror insecte.